Virtumin - kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Kun kehon tasapainon palauttaminen on tarpeellista esim. sairauden, antibioottikuurin jälkeen ja jos ihminen kokee väsymystä, stressin oireita tai suorituskyvyn vähenemistä - Virtumin 20 päivän kuuri palauttaa kehon tasapainon!

Brakshun -mumijo

Virtumin-tuotteissa on vaikuttavana aineena syvällä Altai-vuoriston uumenista, vaikeakulkuisten reittien päästä löytyvää Itä-Siperiassa ja Aasiassa käytettyä luonnon mineraalikiviöljyä, Brakshun -mumijota. Löytöpaikat kulkevat perintönä isältä pojalle, sillä tätä arvokasta pihkamaista ainetta on olemassa vain hyvin rajoitetusti ja salaisuuden tietäjät elättävät sillä perheensä.

Mumijota on käytetty kansanparannuksessa Altai-vuoristossa, Mongoliassa, Kiinassa ja Tiibetissä yli 4 000 vuoden ajan. Ihan tavallisen tallaajan ulottuvilla se ei ole ollut, sillä yksi gramma kiviöljyä vastasi yhtä grammaa kultaa. Tuntuu kovalta hinnalta, mutta moni arvosti hyvän terveyden ja nuoruuden voimien palautumista. Rankoissa ja karuissa olosuhteissa eläminen pakotti ymmärtämään, että hyvän immuunipuolustuksen ylläpitäminen ja vahvistaminen säästi monilta sairauksilta, jotka olivat kohtalokkaita. Nopea toipuminen tapaturmasta tai sotavammoista oli elintärkeää koko suvun kannalta, ja siksi mumijoon löytyi niin usein varoja.


Kiinalaisessa mytologiassa mumijolla on ihmeellinen parantava ja virkistävä voima ja sitä pidettiin "kuolemattoman miehen ruokana". Sitä saivat Kiinassa syödä vain keisarillisen perheen jäsenet. Rahvaalle sen hankkinen oli kiellettyä ja ne jotka eivät totelleet Kiinan keisarin määräystä ja kokeilivat tätä arvokkainta ”lääkettä”, tuomittiin armottomasti kuolemaan. Brakshun on raaka-aineena puhdistettua ja turvallista. Se on sertifioitu ja sille on suoritettu analyyttiset testaukset.

Brakshun koostuu noin 50 mikro- ja makroalkuaineesta, kuten natrium, kalium, magnesium, fosfori, kalsium, rauta, mangaani, sinkki, kupari, pii, kromi, seleeni, jodi, rikki, koboltti ja nikkeli, joiden pitoisuus kiviöljyssä on korkea. Ja ihan tärkeintä on se, että mumijon makro- ja hivenaineiden tasapainoisen koostumuksen ansiosta ne myös imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla eli elimistö pystyy hyödyntämään saamansa ravinteet. Varsinkin, jos käyttää synteettisiä ravintolisiä, keho ei tunnista niitä ja vaikutus jää olemattomaksi. Luonto osaa tämän asian!

Näin mineraalit vaikuttavat solutasolla vahvistamalla solukalvoja ja estäen haitallisten aineiden siirtymistä solukalvojen läpi soluun.

Asia oli tärkeä 4 000 vuotta sitten, mutta vieläkin tärkeämpi tänä päivänä, kun tuhoamme terveyttämme osin tiedostamatta sitä. Prosessoitu ruoka, ympäristö- ja kasvinsuojelumyrkyt, sisäilmaongelmat, alkoholi, lääkkeet, tupakka jne. yhdistettynä voimakkaaseen, pitkäkestoiseen stressiin ja unihäiriöihin vaurioittavat ensin suolistomme ja sen seurauksena immuunipuolustuksemme. Näin menetämme terveytemme. Mumijo toimii myös adaptogeenina eli auttaa elimistöä kestämään stressiä paremmin.


Virtuminissa yhdistyvät luonnon hyväksi koetut aineosat. Kotimaisen tehtaan valmistama Virtumin-tuoteperhe on mumijota parhaimmillaan. Virtumin+ kapseleissa tehoa on lisätty adaptogeenisella ruusujuurella ja suoliston terveyttä tukevilla maitohappobakteereilla sekä männynkuoriuutteella, joka on antioksidantti.
Ruusujuuri on myös adaptogeeni, joka antaa virtaa ja piristää stressaavissa elämäntilanteissa.
Maitohappobakteerit auttavat terveen suoliston ylläpitämisessä, jolloin mumijon vaikutus tehostuu. Vaurioitunut suolisto ei imeytä mitään, mikä onkin suurin ongelma tänä päivänä.

Mumijota on käytetty kapselien lisäksi myös Virtumin derma cream -voiteessa. Se sisältää luonnollisessa muodossa kymmeniä makro- ja mikrotason elementtejä. Voidetta käytetään kaikentyyppisiin ihovaurioihin, kutinaan, hilseilyyn ja ikääntymisen merkkien ilmentyessä tukemaan ihon uusiutumista, sekä säilyttämään ihon kiinteyden ja pehmeyden. Virtumeiden yhteiskäytöllä saat parhaan lopputuloksen ihollesi ja koko kehollesi.

Virtumin+ ravintolisä

Ravintosisältö: vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää
Vuoripihkajauhe (White Brakshun) 250 mg
Ruusujuuri 100 mg
Maitohappobakteeri 80 mg
Männynkuoriuute 40 mg


Käyttöohje:

2 kapselia päivässä 20 päivän ajan nesteen kanssa.
Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.
Ei lasten ulottuville.

Kuurin jälkeen tauko 5 - 14 päivää. 4 kuuria vuodessa pitää sinut elinvoimaisena.

Virtumin+ ravintolisä auttaa kudosten uusiutumista, tukee sydämen, verisuonten ja suoliston toimintaa sekä kuona-aineiden poistumista. Lisäksi se on suojaa soluja sekä auttaa stressin hallinnassa.

Virtumin dermal care cream

Sisältää:

caprylic/capric triglyceride (hoitava öljy)
luomu oliiviöljy
luomu koivunmahla
glycerin
cetearyl alcohol
luomu karitevoi (shea butter)
mumijo
luomu kookosöljy
luomu kehäkukkauute
luomu mehiläisvaha
tocopherol (E-vitamiini)
xanthan gum
maitohappo
hypo-hajuste (ei sisällä herkistäviä, allergisoivia aineita)

Iho-ongelmien hoitoon kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti, ehkäisee epätoivottuja iho-oireita ja pitää ihon terveenä.

Luonnolliset mineraalit sopivat tukemaan erilaisten ihovaurioiden hoidossa mm. kutina, hilseily, ikääntymisen merkit ja tulehdukset. Voide myös auttaa ihoa uusiutumaan ja säilyttämään kimmoisuuden sekä pehmeyden normaalilla iholla. Apua myös atooppiseen ihottumaan.

Soveltuu kaikenikäisille myös nuorille.

Huomaa että Virtumin -voiteen väri muuttuu säilytyksen ja käytön aikana tummemmaksi. Tämä on normaalia ja johtuu mineraalien värin muuttumisesta. Pulloa kannattaa ravistaa silloin tällöin, jotta mineraalit pysyvät tasaisesti sekoittuneena.

Säilytys: Parasta ennen 24 kk valmistuksesta (merkitty pakkaukseen), avattuna suositellaan käytettäväksi 6 kuukauden kuluessa.
Tuote säilytetään viileässä ja valolta suojattuna.