Virtumin -dermal care cream

Virtumin dermal care cream - voide on kehitetty yhdessä suomalaisen Ecocert-merkinnän saaneen tuotantolaitoksen kanssa. ECOCERT –sertifikaatti määrittää vaatimustason, joka takaa sertifioitujen
tuotteiden aidon, kattavan, ympäristöä kunnioittavan, kokonaisvaltaisen ja vastuullisen valmistuksen aina raaka-ainekasvien kasvattamisesta lopputuotteen valmistamiseen asti.

Tuotteemme kehittämisen taustalla on käytetty salassa pidettyä vanhaa kiinalaista kansan perimätietoa jota nyt olemme yhdistäneet
länsimaalaiseen tietoon ja tuotantomenetelmiin. Taustalla on ollut kehittäjätiimi ja Eu-projektituki.

Virtumin dermal care cream- voide sisältää:


Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*,Betula Pendula (Birch) Sap*,
Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*,Brakshun Lapidem Oleo (Mumijo), Cocos Nucifera (Coconut) Oil* Cetearyl Glucoside, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract*, Citric Acid, Tocopherol, Parfum, Cera Alba*, Sodium Dehydroacetate,
Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Xanthan Gum

Mitä BRAKSHUN-mumijo on?

Luonnon mineraalikiviöljyä, mumijota, on yli 4000 vuotta laajalti käytetty kansanlääkinnässä Mongoliassa, Kiinassa ja Burmassa, sekä Venäjän kansojen keskuudessa Itä- Siperian alueella.

Kiinalaisessa mytologiassa sillä on ihmeellinen parantava ja virkistäviä voima ja sitä pidettiin "kuolemattoman miehen ruokana". Sitä arvostettiin painonsa määränä kultaa ja sitä saivat Kiinassa syödä vain keisarillisen perheen jäsenet. Rahvaalle sen hankkinen oli kiellettyä ja ne jotka eivät totelleet Kiinan keisarin määräystä ja kokeilivat tätä arvokkainta ”lääkettä”, tuomittiin armottomasti kuolemaan. Brakshun on raaka-aineena puhdistettua ja turvallista. Se on sertifioitu ja sille on suoritettu analyyttiset testaukset.

Brakshun koostuu noin 49 mikro- ja makroalkuaineesta, kuten natrium, kalium, magnesium, fosfori, kalsium, rauta, mangaani, sinkki, kupari, pii, kromi, seleeni, jodi, rikki, koboltti ja nikkeli jotka ovat tärkeitä elementtejä ihon pitämisessä terveenä.

Virtumin dermal care cream käyttö:

Iho-ongelmien hoitoon kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti, ehkäisee epätoivottuja iho-oireita ja pitää ihon terveenä. Soveltuu kaikenikäisille myös nuorille.

Huomaa että Virtumin -voiteen väri saattaa säilytyksen ja käytön aikana muuttua tummemmaksi. Tämä on normaalia ja johtuu mineraalien värin muuttumisesta. Pulloa kannattaa ravistaa silloin tällöin, jotta mineraalit pysyvät tasaisesti sekoittuneena.

Säilytys: Parasta ennen 24 kk valmistuksesta (merkitty pakkaukseen), avattuna suositellaan
käytettäväksi 6 kuukauden kuluessa. Tuote säilytetään viileässä ja valolta suojattuna.

Markkinointi: Summer Cape Oy, Nurmes

Lataa tuote-esite tästä!

Virtumin+ ravintolisä

Vuosituhansien ajan hyödynnettyä viisautta ja luonnon vaikuttavien aineiden tehoa hyvinvointisi tueksi.

Ravintosisältö:
vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää:
  • Vuoripihkajauhe
    (White Brakshun) 250 mg
  • Ruusujuuri 100 mg
  • Maitohappobakteeri 80 mg
  • Männynkuoriuute 40 mg

Käyttöohje:
2 kapselia päivässä 20 päivän ajan nesteen kanssa. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Ei lasten ulottuville. Kuurin jälkeen tauko 5 - 14 päivää. 4 kuuria vuodessa pitää sinut elinvoimaisena.

Lisätiedot:
Auttaa kudosten uusiutumista, tukee sydämen, verisuonten ja suoliston toimintaa sekä kuona-aineiden poistumista. Antioksidantti solujen suojaksi sekä stressin hallintaan.

Lue lisää Vuoripihkajauheen ominaisuuksista tästä linkistä!

Lataa tuote-esite tästä!


Detox -puhdistuslaastarit

Green Detox

Verenkierron voimistamiseen, lihasten rentoutumiseen, aineenvaihdunnan vilkastumiseen, päänsärkyyn . Green Detox-laastarit auttavat yleiskunnon parantamiseen, puhtaampaan ja energisempään oloon sekä antavat lisää elinvoimaa ja parantavat vastustuskykyä.

Yrttipussin ainesosat:

Wood vineger Distillate 12%, Bamboo Vineger Distillate 50 %, Carapace 1%, Combined Plant power, Distillate 6%,- Kitosaani 3%, Vitamine C
1%, Tourmaline (Contain Iron) 12%, Cornstarch 11%, Minus Ion 7 %. Plant fibers 4%. Yhteensä 5g

Käyttö:

Kiinnitä puhtaalle kuivalle jalkapohjan iholle. Aseta yrttipussi tekstitön puoli ihoa vasten ja kiinnitä laastarilla. Pidä 6-12h yön yli. Huuhtele jalat.

HUOM! Mikäli olet allerginen äyriäisille, olet raskaana tai imetät, kysy laastarien käytöstä ensin lääkäriltäsi. Ei alle 10-vuotiaille lapsille. Älä käytä rikkoutuneelle iholle. Säilytä kuivassa ja viileässä.

Pakkaus sisältää: 10kpl DETOX –kehonpuhdistuslaastareita.

Japanissa on jo vuosia käytetty DETOX-kehonpuhdistuslaastareita poistamaan epäpuhtauksia elimistöstä. Laastari on kehitetty Japanissa vuosien lääketieteellisten tutkimusten tuloksena. Detox -laastarit on Japanissa myyntimenestys vuodesta toiseen.

Suosittelemme käyttämään enintään noin 4 kertaa vuodessa.