Kultahera on luonnon raaka-aineista valmistettu aidosti suomalainen elintarvikejuoma


Kultahera vaikuttaa positiivisesti:

- verenpaineeseen
- verenkiertoon
- yleiskuntoon ja hyvinvointiin
- virtsarakon ja vatsan toimintaan


Käyttö:2-3 ruokalusikallista aamuisin sekoitettuna lasilliseen vettä

Säilytys:Jääkaapissa +5-8 astetta.Avatun tuotteen suositeltu käyttöaika on 10 vuorokautta

Ainesosat:Maitohera, omena- ja päärynämehutiiviste (sis. sitruunahappo, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, rypäleen kuoriväri, ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri, luontainen keltainen, luontainen aromi, askorbiinihappo.

Pakkauskoko: 330 millilitraa
 

Terveyshymy 4/2019

Karin käyttäjäkokemus Kultahera -juomasta


Olen käyttänyt Kultahera-juomaa noin 10 vuoden ajan yhtäjaksoisesti. Minulla todettiin ennen Kultaheran käyttöä eturauhasen tulehdus ja sain useita antibioottikuureja tähän vaivaan. Huomasin näiden vaikutuksen jäävän kuuriluontoisiksi ilman pysyvää apua.

Kuulin ystävältäni Kultaheran käytön hyvistä kokemuksista ja päätin itsekin kokeilla sitä, vaikka aluksi en luottanut tähän tuotteeseen. Toisin kävi ja pian huomasin Kultahera-juoman positiivisen vaikutuksen vaivaani ja kuinka miehinen vireyteni lisääntyi.
Samalla Kultaheran käyttö lisäsi virtsaamisen voimakkuutta ja huomasin sen palaavan lähes nuoruusvuosien tasolle ja miehiset ominaisuudet alkoivat pikkuhiljaa palata takaisin.

Olen tyytyväinen Kultaheran tuomasta avusta ja jatkan sen käyttämistä tarvittaessa ottamalla sitä kaksi ruokalusikallista aamulla. Nukkumaan mennessä otin teelusikallisen Kultaheraa ja sain lähes välittömästi unesta kiinni.

Suosittelen kokeilemaan Kultaheraa jos sinulla on samansuuntaisia ongelmia ja vaivoja.
terveisin Kari


Kuvassa Kari Vähävihu

Yrittäjä

Kultahera


Vuonna 2008 tehdyssä ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tekemässä kyselyssä käyttäjät huomasivat vaikutuksia yleiskunnossa sekä vatsan ja virtsateiden toiminnassa. Monet kokivat olevansa elinvoimaisempia ja nukkuvansa levollisemmin.

Juoman ravintosisältöä on myös tutkittu perusteellisesti, mm. aminohappokoostumusta (esim. laktoferriini, tryptofaani), antimikrobisia vaikutuksia ja ACE-estäjiä (Jokioinen MTT 2000).


Naisille apua virtsatietulehdukseen

Kuopion kaupungin ympäristöterveyslaboratorion v. 1999 tekemässä fysikaaliskemiallisessa tutkimuksessa todettiin Kultaheran vaikuttavan virtsatietulehdusta aiheuttavan E. coli -bakteerin määrää alentavasti.